Krémy a korpusy
Krémy:
1. vanilkový
2. čokoládový
3. jahodový (rozmixované jahody,pudink,cukr,máslo)
4.nugátový (vanilkový pudink,nugeta,máslo)
5. karamelový (salko,karamelový pudink,máslo)
6.tvarohový
7. smetanový (smetana,cukr,pomazánkové máslo)
8. eskymo (kokosový pudink,cukr,máslo)
9. citronový (citronový pudink bez vaření) - pouze v kombinaci s jiným krémem (rozpouští marcipán)
10. vaječný koňak
11 z koka sušenek ( koka sušenky,smetana,máslo,cukr)
12 pařížský (čokoláda,smetana,cukr,máslo)
13. smetanovo-jogurtový (smetana,jogurt,zakysaná smetana,cukr) - pouze v kombinaci s jiným krémem (rozpouští marcipán)
14.ořechový
15 pribiňáčkový (tvaroh,šlehačka,kysaná smetana,cukr) - pouze v kombinaci s jiným krémem (rozpouští marcipán)
16. pistáciový (pistáciový pudink,cukr,máslo)
17.stracciattela (jogurt,smetana,vanilkový pudink,cukr,margot,čokoláda) - pouze v kombinaci s jiným krémem (rozpouští marcipán)
Korpusy:
- světlý piškot,kakaový,mramorový,ořechový